Lämnade hamnen vid kvart i 3 på morgonen. Kolmörkt. Vi hade lärt oss från dag 1 att Bobby, vår kapten, behövde ciggarer för att fiska Marlin. Vi köpte 4 stora. Resan ut tog 4 timmar, rakt ut i havet. Dyningarna var ca 2 meter, men ingen vind. Väl framme, jakt på betesfisk. Hittade bonito ganska fort. Leffe drog snabbt på en liten Sailfish, 65 lbs. Letade vidare efter marlin. Kl 08,30 kom hugget med stort H. Marlin!!! Pelle´s tur att drilla. Tuff fight med många hopp. Landade resans första Blue Marlin, 500 lbs. Nu började Marlin Racet. Hur som helst, vi landade följande, 10 blue marlin i viker mellan 350-600 Lbs. Samt en striped marlin på 150 Lbs. Sailfish 170 Lbs smat div hajar. Kvällen avslutades med att vi driftade fritt på havet med barbeque samt poker, medans vi fiskade haj samt swordfish.

Annonser