Vi började på samma ställe som vi slutade på igår. Det vart tyvärr inget igår, men det såg hett ut på lodet. Morgonen började med 5 st hugg, utan att fisken fastnade. Kanonstart. Fisken lokaliserad. Vid 13 tiden började TLD rullen att tjuta. Jonathan Kullman, 10 år, fightade fisken med hjälp av sin far Marcus. Vi landar fisken, uppskattad vikt 25 . Skönt med en blåfenad. Vi flyttade oss upp mot strömmen, och vid 15 tiden drar det på en fisk. Konstigt hugg. Kändes först som en haj. Tog inte mkt lina första 10 sek. Men sen….En enorm långrusning. LÅÅÅÅÅNG! Spöt sattes i battlestationen. En tuff fight började. Först kommer den in, sen rusar den igen. efter ca 1 timme eller mer så landar vi en 50 kg. Underbart drillat av Marcus. Fisken var stark, men Marcus kämpade väl. En supertrevlig dag på ett vindstilla (nästan) hav i 35 graders värme.

Annonser