Gårddagens fiske var svårt. Vinden var mycket kraftig, drifthastigheten var över 2 knop med 2 drivankare. Vi hade ett hugg, men den fastnade inte. På vägen hem fick vi ”soppatorsk”. Det otroliga var att ingen stannade på 2 timmar. Sen kom en båt, men han hade inte tid…. När den tredje båten stannade fick vi köpa ”bensin”. Superglad! Men det visade sig vara diesel. Och det märkte vi först efteråt. Fick riva ner hela bränsleinsprutningen. Göra rent allt. FAN!!!!

Men sen kom min räddande ängel Maria ut med bensin. Motorn startade och gick bra.

Dagens fiske började bra, ingen vind. Efter 5 min drar båten bredvid oss på en fisk. Men i vår båt hände ingenting, trots att vi jobbade på. Hittade ingen betesfisk på hela dagen. Tyvärr blankade vi, men hade en supertrevlig dag.

Ny tur imorgon.

Tight lines, Peter

Annonser