Vi började dagen med att lämna hamnen vid 12 på dagen. Halvdagsfiske. Körde ut till utsidan av ”the hills” ca 3 NM utanför. Det första som händer är att en tonfisk tar en ytlig betesfisk ca 20 m från båten. Full aktivitet ombord, men tyvärr inget mer. Hittar ingen betesfisk, så vi byter plats. Går ca 4 NM ut. Men inget händer. Byter plats igen, till spetsen av ”the hills”. Hittar betesfisk, men tyvärr inget hugg. Totalt spegelblankt hela dagen. Inte en vindpust så långt ögat kunde se. Massa sköna bilder togs av Emil. Skönt att ha en proffsfotograf i båten. Bilder kommer, men internet här är inte så snabbt.

Fick tips av lokala fiskare att tonfisken jagar nära land. Ska prova på fredag igen med Jonte. Imorgon ska jag prova dorad fiske med en klart inbiten italienare.

Tight Lines, Peter

Annonser