Har nu varit här i Kroatien sedan 16 Juli. Fisket har tidvis varit bra, men segt därimellan. Fisket har inte kommit upp till samma standard som förra året. Gäller alla som fiskar här. Totalt har jag fångad och landat 14 st tonfiskar med en topp på 75 kg. Har tappat ca 10 st. Fångat 4 hajar, den största på 4 meter. En hel del stingray har även nappat. Vi ser många olika fiskar nästan varje dag. Delfiner, manta ray, klumpfisk, hajar samt även tonfisk.

Det som inte har hänt ännu, är att dom stora stimmen med tonfisk börjat ytjaga. Det är mycket lättare att se var dom finns när dom ytjagar. Dom gångerna vi sett det, har vi även fångat tonfisk. Även betesfisken är svår att hitta. Men jag tror att vi kommer att få ytjagande tonfisk snart. Ser verkligen fram emot det.

Nu har jag några dagar utan fiske. Min vän Leffe kommer ner på onsdag, så torsdag är nästa fiskedag.

Tight lines,

Peter

Annonser