Idag kom Leffe ner vid 11 tiden. Båten var riggad och klar. Åkte ut till dom vanliga positionerna. Hade inför idag lagt på ny flourcarbon. Testade ett nytt märke.
Såg massor av tonfisk, men dom ville inte bita. Testade att byta en lina till mitt vanliga märke av flourcarbon. Omedelbart drar vi på en fin fisk. Leffe tar den i standup. Vikt ca 40 kg. Men leffe behöver dammas av. Ringrosten måste bort. Han behöver en till.
Magiska timmen kl 15 närmar sig. Vid 15,20 byter jag beten på näst djupaste spöt. Lägger i pånytt och direkt drar vi på en till. Nu funkar standup fighten bra. Grymt rushig fisk. Stark som fan! Leffe kämpar upp den också. Vikt ca 35 kg.
Ett bra genrep, tävlingarna börjar på måndag. IGFA world championship challenge.
Vi är 4 st i teamet, Peter Cernold, Leif Karlsson, Alexander Bikoff samt Malin Persson.

Annonser