Har i två dagar fiskat med Jocke och Hasse från teamet ”No shit on the dragon”. Första dagen vart inställd pga Bora. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Dagen efter åkte vi ut. Lite gammal sjö, men helt okej. Efter Bora kan det vara svårt att lokalisera Tunan. Betesfisken är splittrad. Tesstade längre österut. Såg bra ut på lodet. Efter en stund kliver första fisken på. Alla i båten visste vad som skulle göras. Upp med resten av spöna, sen börja fights fisk. En bra fight, med långa rusningar. Tror grabbarna knappt förstod hur långt fisken rusar, med en broms du knappt kan dra ut. Vi landar en fin 40 kg. Efter det så kommer vi rätt hela tiden. Drar på totalt 4 stycken denna dag, vikt mellan 35-50 kg. Missade 2 fiskar som inte krokade sg. Totalt 6 påslag på en dag. Världsklass!!! Frilina samt djuprigg var dagens melodi. Med dubbeltacklad sardin.

Efter denna underbara dag beslöt vi att avsluta dagen kl 15, för att åka till en sjökrog på Kakan. En iskall öl har väl aldrig smakat bättre.bild

 

Annonser