Nu är det ca 1 vecka kvar innan jag är tillbaka till Sverige. Fisket var bra i början, snittvikten var ca 60 kg på tunan. Efter ca 10 dagar försvann fisken. Så även betesfisken. Visst, vi fick fisk men det var betydligt längre mellan huggen. Ibland över 3 dagar. Vi kämpade på, nästan samtliga båtar hade svårt att få någon fisk. 

Vi började kolla in var alla sardinbåtar fiskade på natten. Alla fiskebåtar måste ha AIS. Kanon för oss. Dom fiskade långt ut. Självklart är tunan där betesfisken finns. Och det var den, vi började se betydligt mer tuna på lodet, och huggen kom mer frekvent. Men det är en lång resa varje dag. Kommer fiska där dom kommande dagarna. 

Har inför detta år monterat ett chirp ekolod från Simrad. Helt magiskt, grymt stor skillnad mot vanligt ekolod. Är jättenöjd!

  

Annonser