Totalt sett har fisket bara blivit bättre och bättre. I år landade vi 34 fiskar på 9 fiskedagar. Största fisk vart Eliots 75 kg. Grymt vacker och välskapt fisk. Ett par av fiskarna var strax över 60 kg. Fisket var lite annorlunda än andra år. Viktigt var att fiska strax över mäsklinjen med långa linor. Men det kom vi på rätt snabbt. Även dom nya flour carbon linorna var en trevlig överraskning. När ett spö av 4 bara fångar fisk märker man skillnaden. Synd att det inte går att köpa riktig fluor carbon i Sverige. Där finns en potential för grymt fiske. 

Vi har haft bora i 5 dagar. Lite mer ofta än vanligt. Annars har vädret varit förträffligt. God mat och trevligt sällskap. Gillar verkligen när alla fiskare samlas på kvällen i Toni bar. Blir en grymt bra gemenskap med fiskare från alla möjliga länder. 

Självklart kommer jag återkomma 2017. Med egen båt. 

Tight lines, Peter

Annonser