Har fiskat dom sista dagarna med min son Alexander och hans flickvän Pernilla. Idag hade vi verkligen stolpe ut. Första fisken tog på en makrill 60 m ned. Alex fightar fisken i 5 min. Sen släpper kroken. Brukar nästan aldrig hända. Ska bara köra Owner i fortsättningen. 

Nästa fisk är häftig. Börjar veva in korta frilinan, när fisken hugger. Helvetes rusning. Rullen skriker. Fisken tar 6-700 m lina. Rakt mot en annan båt. Linan går av mot den andra båten. Hatar när andra båtar inte respekterar reglerna som finns. Regeln är att han ska lämna 1000 m mellan oss. Men det struntade han i. FAN!

Nästa fisk tar på 40 m spöt. Ingen rusning, bara tung. Alex fightar fisken igen. Nu bara måste han få den. Tredje gången gillt. Efter en stund landar vi en blåhaj på ca 2 meter. Åtminstone något

En av mina vänner gjorde en liten film. Kolla in den här

Annonser